Brics meeting
Thu Oct 24, 2024 11:56 am
ravno te dni 22.10-24.10.2024 poteka Brics letni meeting? Spremlja kdo? Jim bo skozi cas prizadevanj uspela dedolarizacija?
- volkun58
Re: Brics meeting
Sun Oct 27, 2024 7:57 pm
Sem prepričan da jim bo uspelo, kajti svet ima dovolj "kavbojizma" in "dolarizacija". Tudi jaz jih imam dovolj. Me pa preseneča, kako se ljudje obnašajo ko NY borza prdne ali dahne neko neumnost - pa so vsi v luftu .... Skratka zmanipuliran in zaveden je postal tale "ekonomski" svet, ki je zgubil tla pod nogami in stik z resničnostjo predvsem pa z zdravo pametjo. Se mi zdi, da vse kar počno, delajo na silo, brez razuma in tržne dinamike.
Enako je z elektro-mobilnim program, ki gre v maloro (kar je prav) in gromozanske izgube. Kitajci jih bodo povozil 100 na uro, kar mi je zelo všeč. Prevlada zahoda se s tem dokončno končuje in sledi le še zdrs v globel brez dna....ha, ha, ha, brez dna....
Enako je z elektro-mobilnim program, ki gre v maloro (kar je prav) in gromozanske izgube. Kitajci jih bodo povozil 100 na uro, kar mi je zelo všeč. Prevlada zahoda se s tem dokončno končuje in sledi le še zdrs v globel brez dna....ha, ha, ha, brez dna....
nalozba likes this post